Support Lesbiens si do nového klipu pozvali Ivu Pazderkovou

Vydáno: 28.11.2015 16:20 - Petr Adámek

Podzimní Stromovka a přilehlá kavárna Lajka se staly romantickou kulisou pro natáčení nového klipu skupiny Support Lesbiens "Skořicová", ve kterém ústřední partnerskou dvojici tvoří spolu s frontmanem kapely Czendou Urbánkem herečka a moderátorka Iva Pazderková.
Videoklip i stejnojmenná skladba, která je součástí bonusového disku nového alba Supportů "K.I.D.", vznikla na podporu Českého registru dárců krvetvorných buněk IKEM. "Já sám mám bohužel s tímto tématem osobní zkušenost, o to je mi bližší," přiznal Czenda Urbánek, který před lety díky zhoubné nemoci přišel o maminku. A právě jeho bolestný zážitek byl impulsem k započetí spolupráce Support Lesbiens s registrem, do kterého Czenda i další členové kapely také osobně vstoupili.
"Pokud vím, ideálními dárci jsou muži do 35 let. Což je i moje cílová skupina", zažertovala Iva Pazderková. Zcela vážně pak ale dodala, že podporu těchto projektů považuje za nesmírně důležitou a proto se ráda podílela na vzniku písně, jejíž výtežek putuje na testování dalších potenciálních dárců.

Support Lesbiens - Skořicová

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení