NIL vystoupí s nadějnými MAELSTRÖM

Vydáno: 03.12.2015 12:00 - Jirka Štraub

Je celkem příhodné, že se tyhle skupiny sejdou na jednom pódiu a ne jenom proto, že jejich názvy mají co dělat s vodou, ale hlavně proto, že jejich společný večer bude pořádný mejdan ve znamení melodického rocku moderního střihu.
Nil je africká řeka opředena legendami a tajemstvími. Má v sobě obrovský kus romantiky a půvabu a půvab jistě nechybí ani zpěvačce Hance Kosnovské - frontmance známé kapely z České Třebové, pojmenované právě po onom tajuplném a nebezpečném toku.

Maelström je silný mořský vítr a když si po něm dala jméno plzeňská crossoverová formace, rozhodně tak nečinila s tím, že by chtěla hrát ukolébavky. Její kvality byly později doceněny v soutěži Česká rocková liga, kde obsadila třetí místo a získala Cenu diváků.

Je celkem příhodné, že se tyhle skupiny sejdou na jednom pódiu a ne jenom proto, že jejich názvy mají co dělat s vodou, ale hlavně proto, že jejich společný večer bude mejdan ve znamení melodického rocku moderního střihu. Akce proběhne 18. prosince v plzeňském Indians Czech Club Kalikovský mlýn. Pláštěnky potřebovat nebudete. Spíš se připravte na pořádné horko!

Stránka akce: zde

NIL - Life Ladder

MAELSTRÖM - Kovboj



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení