Mejdlo (ex-ZAKÁZANÝ OVOCE) nahrál znovu "Alkoholku"

Vydáno: 05.01.2016 10:00 - Jirka Štraub

V roce 2013 opustil ZAKÁZANÝ OVOCE jeden z jejích zakládajících členů, kytarista Mejdlo, jehož v sestavě nahradil Láska. Mejdlo stačil před svým odchodem pro skupinu napsat jeden z jejích největších hitů, a to "Alkoholku", která má na YouTube už skoro jeden a půl milionu shlédnutí.
V roce 2013 opustil ZAKÁZANÝ OVOCE jeden ze zakládajících členů formace, kytarista Mejdlo, jehož v sestavě nahradil Láska. Mejdlo stačil před svým odchodem pro skupinu napsat jeden z jejích největších hitů, a to "Alkoholku", která má na YouTube už skoro jeden a půl milionu shlédnutí.

ZAKÁZANÝ OVOCE - "Alkoholka"


Mejdlo v současnosti nezahálí a je lídrem nové skupiny TOMMY POSER. S ní se rozhodl nahrát "Alkoholku" ještě jednou a dokonce k ní udělat klip. Navíc si ve skladbě opět zahostovala zpěvačka Julcca, jejíž hlas slyšíme i na nahrávce od ZAKÁZANÝHO OVOCE.

TOMMY POSER - Alkoholka 2015

A co vedlo Mejdla ke znovunahrání této skladby? Na Bandzone TOMMY POSER píše: "Jako autor tohohle songu jsem se rozhodl si ho pro svou kapelu TOMMY POSER převzít. Proto se objevuje i v playlistu na našem Bandzone. Cílem klipu není překonat klip Ovoce a cílem nahrávky není překonat originál. Prostě si ho berem do portfolia, aby bylo jasný, že to na koncertech hrát budem. Vždy v týhle podobě, protože jinak to znít nemá."

Která verze vás osobně baví víc? 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení