KRYŠTOF vyprodali jarní klubové turné

Vydáno: 12.01.2016 15:22 - Jirka Štraub

Šňůra, na níž kapelu doprovodí pop rockeři EZYWAY a která začíná 24. února v Táboře, je ale už beznadějně vyprodaná. KRYŠTOF se rozhodli zavítat ještě na Slovensko a českým fanouškům, na něž už nezbyly vstupenky, nabízejí kompenzaci.

KRYŠTOF si užívají úspěchy poslední desky "Srdcebeat". Na svých stránkách dokonce fanouškům vzkazují: "'Srdcebeat' je zřejmě nejdůležitějším albem v naší kariéře. Je zvláštní to říkat u sedmé desky, ale cítíme se, jako by byla první. Za poslední tři roky jste nám dali moc. Vlastně jste spoluautory, díky energii a euforii, kterou jste nám dali. Nebojíme se to napsat - pro nás to je naše nejlepší album a pevně doufáme, že takto bude působit i na vás. Když jsme vydali 'Inzerát', mnoho lidí psalo, že to už není “starý dobrý” KRYŠTOF. Možná se najdou takoví i tentokrát, ale my víme, že jsme nikdy nebyli víc KRYŠTOF. Děkujeme!"

Na jaro 2016 připravili k aktuální desce klubové turné. "Opět bychom rádi přenesli řadu prvků z halového turné do menších prostor, podobně jako tomu bylo v období 'Inzerátu'. Fanoušci se mohou těšit na projekce, nový design scény i některé speciální efekty. Ale je snad pochopitelné, že v klubech létat nebudu," směje se frontman Richard Krajčo. Šňůra, na níž kapelu doprovodí pop rockeři EZYWAY a která začíná 24. února v Táboře, je ale už beznadějně vyprodaná. KRYŠTOF se rozhodli zavítat ještě na Slovensko a českým fanouškům, na něž už nezbyly vstupenky, nabízejí kompenzaci v podobě rozpisu vybraných festivalů. Na ně zavítají ještě před začátkem Kryštofkempů.

KRYŠTOF 2015 - fest a sk


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení