Okoř se šťávou s WOHNOUT, UDG, ATMO MUSIC či SLZOU

Vydáno: 26.05.2016 21:43 - Jaroslav Špulák

18. ročník open air festivalu Okoř se šťávou se uskuteční v sobotu 28. května od 12 hodin. Na návštěvníky čeká třináct hodin hudby bez přestávky. Hrát se bude na dvou pódiích a jména účinkujících jsou zajímavá

Představí se liberečtí ATMO MUSIC, jejichž singl Andělé se stal druhým nejhranějším u nás. Poprvé na Okoři vystoupí skupina SLZA, která v anketě Zlatý slavík 2015 získala dvě ocenění - Objev roku a Hvězda internetu, a v anketě Žebřík 2015 obdržela rovněž dvě ceny – za skladbu roku a za videoklip roku, když skončila druhá. Na louku pod hrad Okoř se chystají i RYBIČKY 48, VOXEL, VŠICHNI SVATÍ nebo WOHNOUT.

Novou desku Noční motýl představí skupina ČESKÉ SRDCE. Po roční pauze vystoupí na Okoři kapela UDG, která nedávno vydala novou desku Emotikon. V odpoledních hodinách zazpívá vítězka superstar 2013 SABINA, jež představá se svou skupinou novinky ze svého alba Sirkama.

Diváky roztančí STO ZVÁŘAT, kteří loni vydali album Ministerstvo mého nitra, okořskou premiéru bude mít VISACÍ ZÁMEK, jenž nedávno oslavil 33 let fungování. 

Na druhé scéně mezi dalšími vystoupí EFEM (Filip Sázavský a Martin Chobot), MICHAEL FORET, THE SNUFF, THE TRAIN ROBBERS nebo skupina THE FELLAS oceněná v roce 2011 Andělem za Objev roku. Festival budou uvádět Lukáš Pavlásek a Pavel Anděl.

Pozvánka na Okoř se šťávou, Lukáš Pavlášek



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení