Za indie folkaři Tranzistoru 5. června na loď

Vydáno: 28.05.2016 10:40 - Jan Herold

Akustický hudební večírek chystá domácí label Tranzistor na první červnovou neděli. Na palubu Avoid Floating Gallery, která bude 5. června výjimečně kotvit pod Vyšehradem, zve všechny námořníky i trampy, od batolat až po později narozené.

O hudební program se postará JOHANNES BENZ, svým muzikantským i bavičským umem přispěje písničkářské duo URBÁNEK & MOUREK a vystoupí také vzácný host JAN BASET STŘÍTĚŽSKÝ. Lodní siréna ohlásí začátek v 18:30 hodin, palubních lístků nebude zapotřebí, vstup na akci je pro všechny zdarma.

Jan Foukal, který vystupuje pod přízviskem Johannes Benz, debutoval v roce 2014 albem One Way Road. Kromě hudby se však věnuje zejména filmové režii. Se svým nejnovějším celovečerním dokumentem Amerika je nominován na Cenu Pavla Kouteckého.

Dvojice Urbánek & Mourek zaujala veřejnost svou pichlavou písní Sousede a animovaným klipem k ní. Český hudební trh obohatila o svou první desku teprve v lednu letošního roku.

Jan Baset Střítěžský je úspěšným kameramanem. Stojí za filmy Díra u Hanušovic, Fair Play nebo Alois Nebel. Za tyto snímky byl rovněž nominován na Českého lva. Za kamerou stojí také u populárního internetového seriálu Kancelář Blaník


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení