IMODIUM převzalo Broumovskou kytaru

Vydáno: 19.06.2016 15:21 - Jaroslav Špulák

V sobotu 18. června se v Broumově na Náchodsku uskutečnil jubilejní dvacátý roční festivalu Broumovská kytara. Jeho otec zakladatel a hlavní pořadatel Pavel Fröde poděkoval večer z pódia divákům za přízeň, nicméně oznámil, že se po dvaceti letech rozhodl festival dále nepořádat.

Následně ale vystoupila se svým setem skupina IMODIUM, která pochází z Broumova a Pavel Fröde je otec zpěváka a kytaristy Thoma. Na konci koncertu oznámila, že se rozhodla pořádat v dalších letech Broumovskou kytaru sama, samozřejmě za podpory původního organizátora. Z toho vyplývá, že Broumovská kytara bude na tamním Dětském hřišti probíhat i nadále.

Festival byl v minulosti soutěžní. Jeho vítězové postupovali mimo jiné i k účasti na různých festivalech, dlouhá léta třeba na Rock for People. Letos ale Broumovská kytara soutěžní nebyla. Pořadatelé si pozvali kapely podle vlastního výběru a zohlednili i volbu broumovských hudebních fanoušků.

Hlavní hvězdou byl Kamil Střihavka, v programu figurovali i Pavel Callta, Cocotte Minute, Volant, Pumpa, Babalet, Liguére!, Eliška Buociková nebo broumovská kapela Kluci.

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení