EWA FARNA tančí na ostří nože

Vydáno: 19.07.2016 14:47 - Jaroslav Špulák

Zpěvačka EWA FARNA tento rok oslaví 10 let na české hudební scéně. Pro fanoušky připravuje na 11. listopad v pražském Fóru Karlín svůj dosud největší koncert v kariéře. Aktuálně představuje i videoklip ke svému novému singlu Na ostří nože.

„Poprvé za svou kariéru jsem do videoklipu propašovala tanec. Chtěla jsem jím vyjádřit emoce ve vztahu, a to nejen partnerském, ale také přátelském či profesním,“ osvětluje. „Postupem času jsem frázi na ostří nože začala čím dál tím víc používat a uvědomovat si, že nás do takové pozice často staví nejen vztah, ale i okolí či média. Zvláště v hudebním průmyslu se pojem konkurence používá moc často a podle mého názoru neprávem.“

Ve videoklipu chtěla tedy demonstrovat, že i ve světě šoubyznysu se lidé navzájem podporují a drží pospolu. „Objevují se v něm lidé, které mám ráda, obdivuju je nebo jsou mi inspirací. Navíc neměli problém se z kamarádství v mém klipu objevit, nic neřešili. Je to pro mě obrovská pocta, velká podpora a splnění snu,“ tvrdí Farna.

Spolu s ní se v klipu Na ostří nože roztančili zpěváci Tomáš Klus a Adam Mišík, herec Jiří Mádl, moderátor Libor Bouček, zpěvačky Debbi a Klára Vytisková, kapela Mandrage, zpěvák a rapper Ben Cristovao, rapper Johnny Machette, kytarista Vojta Bureš a Ewin největší sportovní vzor hokejista Jaromír Jágr.

Ewa Farna - Na ostří nože



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení