EMMA DROBNÁ má první klip. Jmenuje se Smile a ona se v něm neusměje

Vydáno: 25.09.2016 15:27 - Jaroslav Špulák

První videoklip vítězky poslední série soutěže Česko Slovenská SuperStar EMMY DROBNÉ vznikl k jejímu singlu Smile. Zpěvačka v něm dokazuje, že nechce být jen další prvoplánově komerční dívkou v šoubyznysu.
Na rozdíl od mnoha svých předchůdců si na vydání prvního vlastního singlu dopřála dost času. Vydává ho až devět měsíců po finále Česko Slovenské SuperStar. Říká, že po skončení show se toho kolem ní dělo příliš mnoho a na svůj singlový debut si chtěla dopřát čas a odstup.
EMMA DROBNÁ slovenským médiím řekla, že skladbu začala psát již během soutěže. Text měla v šuplíku a prý čekal na svou chvíli. Ta přišla v létě, kdy se rozhodla finalizovat svůj debut. Přinesla do studia text i melodickou linku a o aranžmá a produkci se již postarali její kolegové z Creative Music House.
„Písnička je o mém pohledu na lásku,“ vysvětluje DROBNÁ ústřední myšlenku písně. „Většinou v textu řeším, co se děje v mé hlavě a jaké mám pocity. Ani Smile není výjimkou. Je inspirován mým životem.“.
Kuriozitou je, že navzdory pozitivnímu názvu Smile, tedy Úsměv, je atmosféra skladby hloubavá a melancholická, stejně jako její text. Nepřekvapí proto, že se ve videoklipu DROBNÁ neusmívá. Klip natáčela koncem léta v Praze. Na režisérskou židli se posadil Roman Valent.

Emma Drobná - Smile



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení