ARAKAIN oslaví výročí ve velké stylu. Unplugged i thnrashově

Vydáno: 30.11.2016 15:27 - Jan Herold

V roce 2017 oslaví pražská metalová kapela ARAKAIN 35 let existence. Při té příležitosti chystá velkolepé jarní turné ARAKAIN XXXV DOUBLE TOUR, jež nabídne třicet koncertů na patnácti místech. ARAKAIN totiž v rámci narozeninového turné odehraje na jednom místě dva koncerty ve dvou po sobě jdoucích, dnech. Turné začne na tradičním místě v Polné u Jihlavy 3. března.
Unikátní bude i koncepce koncertů. ARAKAIN se totiž na jednom místě zastaví na dva dny kvůli tomu, aby odehrál dva zcela odlišné koncerty. První bude unplugged, v historii kapely poprvé za celých 35 let. „Fanoušci se mohou těšit na oblíbené písně v originální aranži. Rozhodně nepůjde jen o přehrávání pomalých skladeb,“ upřesňuje zpěvák Honza Toužimský.
Druhý koncert bude v thrashmetalovém duchu. Kapela se vrátí do doby, kdy se prosadila na pozici lídra v té době vznikajícího československého thrash metalu. „Vyslyšeli jsme opakované prosby fanoušků a v rámci pětatřicetin se vrátíme do doby alb Thrash The Trash a Shizofrenie. Bude to jízda. Sekundovat nám bude kapela té doby Kryptor, která slaví pro změnu třicetiny,“ doplňuje kytarista a zakladatel ARAKAINU Jiří Urban.

Arakain - Ďábelská hra



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení