Turné Souboj Rebelů se zastavilo v Praze. Vystoupili CITRON, BRICHTA i DODO

Vydáno: 07.12.2016 11:37 - Jaroslav Špulák

V pražském KD Ládví se v úterý večer odehrál další koncert ze série Souboj Rebelů Tour. Představili se na něm CITRON, dnes v čele se zpěvákem Láďou Křížkem a hostující Tanjou, MILOŠ DODO DOLEŽAL s doprovodnou kapelou, v níž byl i jeho syn Miloš, a ALEŠ BRICHTA se svou kapelou. V programu chyběl Jaroslav Albert Kronek, který onemocněl a nekoncertoval již v sobotu v Plzni.
Filozofie turné stojí na nostalgii. Vzpomíná se především na osmdesátá léta, dobu, kdy české scéně vládly hard rock a heavy metal v podání Citronu, Vitacitu, Arakainu či Kernu. Písně Vitacitu představila kapela Miloše Doda Doležala, písně Arakainu pak parta kolem Aleše Brichty.
Vzpomínání to bylo příjemné. Kromě koncertního bloku, ve kterém CITRON navíc pokřtil své nové album Rebelie Rebelů, došlo i na autogramiády přítomných kapel, možnost zakoupit si jejich suvenýry a alba či podebatovat s přítomnými starými přáteli u sklenky s pivem. Program trval tři hodiny a celé turné má před sebou ještě zastávky v Brně, Ostravě a Zlíně.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení