IMODIUM představilo dva nové dokumenty. Z Borů a bytů (+ teaser)

Vydáno: 03.02.2017 05:32 - Jaroslav Špulák

Broumovská kapela IMODIUM sezvala své přátele a příznivce na zajímavou akci. Ve čtvrtek 2. února večer uspořádala v pražském kině Ponrepo promítání všech svých filmových dokumentů. Aktuálně má na kontě čtyři a tím, že byly promítány non stop a chronologicky, ve dvou hodinách představily de facto kompletní historii skupiny.
K již známým a zveřejněným dokumentům 9 ½ (2012) a Autentik (2015) přibyly ve čtvrtek v premiéře zvedené Bory a Bytové turné 2016 (oba 2017). Autorem námětů je zpěvák a kytarista Thom a realizaci měli na svých bedrech Michal Havlíček a Michal Skořepa v případě prvním a Havlíček pak v případě druhém.
Dokument Bory v několika minutách přibližuje hraní IMODIA v plzeňské věznici Bory loni na podzim. V mnoha ohledech jde o velice emotivní filmové dílo, která staví na záběrech z koncertu, jenž se odehrál v kopuli, tedy v samém srdci plzeňské věznice.
Bytové turné 2016 přibližuje loňský desátý ročník akce, kterou IMODIUM připravuje pro své fanoušky jako jakousi odměnu za věrnost.
Vstupenky do kina Ponrepo byly na večer IMODIA vyprodané. Pravda, kvůli nemoci se několik diváků na poslední chvíli omluvilo, nicméně dvouhodinový zážitek z promítání byl jistě pro mnohé z různých důvodů nezapomenutelný. 

Imodium - Bory (teaser)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení