IMODIUM vydalo razantní singl Proud a k němu lyric video

Vydáno: 22.02.2017 14:20 - Jan Herold

Na letošní rok ohlásila broumovská skupina IMODIUM vydání pátého řadového alba, které nazvala Element. Nyní představuje první ochutnávku, písničku Proud, a k ní také lyric video. Jako host se ve skladbě objevuje zpěvák Michal Skořepa (Stroy, Jesus Christ Superstar).
„Proces skládání je pro mě vždycky vyčerpávající a náročný. O to euforičtější pro mě pak je, když můžeme konečně nabídnout něco nového. Zkoušíme zase trochu jiný zvuk a já přístup k tvorbě. Z nadcházejícího alba cítím velké vzrušení,“ říká zpěvák a kytarista Thom.
IMODIUM natáčí v domovském Broumově, v samém srdci tamního Benediktinského kláštera, kde nedávno vzniklo nové nahrávací studio. Naživo pak představí nové album na podzimním turné.
„Když jsme se ocitli uprostřed monumentálního kláštera, ve kterém k našemu údivu vzniklo i krásné nahrávací studio, nebylo o čem přemýšlet. Celá ta stavba je tak silná a energická, výhled do klášterních zahrad zase naprosto uklidňující. Úplně nás to pohltilo!,“ tvrdí baskytarista Ronoon.
V únoru kapela zveřejnila dokument Bory. Popisuje její loňskou návštěvu plzeňské věznice, kde odehrála koncert pro tamní trestance. Film vytvořil dvorní fotograf kapely Michal Havlíček.

Imodium - Proud




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení