JELEN představuje klip k písni Domů. Je ke Dni otců

Vydáno: 15.06.2017 18:57 - Jan Herold

Kapela JELEN připravila na letošní jaro dva speciální koncerty Pod širým nebem. Ve čtvrtek 8. června proběhl na brněnském hradě Špilberk první z nich. Přihlížely mu dva tisíce fanoušků skupiny. Ten druhý se uskuteční na pražském Střeleckém ostrově v neděli 18. června, na Den otců. K této příležitosti vznikla i nová píseň a videoklip s názvem Domů.
Jindra Polák ke vzniku písně říká: „Píseň Domů jsme napsali ke Dni otců, je to příběh kluka z truhlářské rodiny, který se snaží najít svou cestu životem a také ke svému tátovi. Inspirovalo mě k tomu setkání v irské hospůdce před lety v Dublinu, kde mi jeden starý pán vyprávěl, jak za války utekl z tátovi truhlárny a dal se k letectvu. Bavil jsem se o tom nedávno v dodávce s naším akordeonistou Jankem, ukázalo se, že je jeho táta je také truhlář a mě napadl refrén k písničce. Nedalo mi to spát a do rána byl text celý.“
Za videoklipem stojí režisér a rapper Jonáš „Lipo“ Červinka, který se skupinou JELEN natáčel již předešlé videoklipy Klidná jako voda či Nebe nad Prahou.
Na nedělní koncert na pražském Střeleckém ostrově skupina Jelen pozvala i řadu svých hudebních přátel. Program začíná v 17 hodin. Představí se zpěvačky Kateřina Marie Tichá a Debbi se svými doprovodnými skupinami a David Stypka se svou kapelou Bandjeez.

Jelen - Domů





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení