PRIESSNITZ mají i unikátní dvojvinyl a nový klip

Vydáno: 25.06.2017 16:07 - Jaroslav Špulák

Ačkoli je to jen něco přes půl roku, kdy vyšlo prý poslední album jesenické skupiny PRIESSNITZ nazvané Beztíže, první náklad unikátní zabaleného počinu z dílny Laboratoře Petra Babáka a Matěje Hanauer s rukopisným designem členů kapely je již beznadějně vyprodán. Ti, kteří ho stihli zakoupit, tedy mají doma skutečnou sběratelskou raritu. O nic méně unikátní není z grafického hlediska ale ani aktuálně vydána reedice.
Kromě CD Beztíže, si nyní fanoušci mohou pořídit také luxusní 2LP, přičemž se o grafický design obou nosičů opět postaralo duo Babák - Hanauer, nyní navíc ve spolupráci s dvorním fotografem kapely Dušanem Tománkem. Grafický koncept Beztíže navíc inspiroval i nový klip k písni Žena režisérky Terezy Srbové.
„Jsme rádi, že zatím s albem Beztíže všechno vychází, jak jsme si loni naplánovali, takže s jarem přichází společně s reedici na CD i krásné 2LP. Doufáme, že potěší fanoušky, sběratele a vinylofily,“ komentuje zpěvák kapely PRIESSNITZ Jaromír Švejdík nové vydání alba, které bezpochyby patří mezi nejzásadnější domácí počiny minulého roku.

Priessnitz - Žena




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení