JAN P. MUCHOW vydá filmové melodie a představí je na Soundtracku Poděbrady

Vydáno: 25.07.2017 13:28 - Jan Herold

JAN P. MUCHOW je zakladatelem v devadesátých letech minulého století i za hranicemi naší země slavné kapely Ecstasy of Saint Theresa, vyhledávaným producentem i remixérem a také oceňovaným skladatelem filmové hudby. Během posledních dvaceti let složil muziku k více než třiceti filmům. V několika snímcích si i zahrál a hned svým hereckým debutem v hlavní roli filmu Šeptej se stal symbolem určité části mladé generace devadesátých let.
Nadále se ale rozhodl ve filmové tvorbě věnovat výhradně komponování hudby, a že to bylo rozhodnutí správné, dokazuje výčet ocenění, která za svou práci obdržel. Má čtyři ceny Český lev a dalších pět neproměněných nominací, ceny České filmové kritiky nebo Slunko v sieti Slovenské filmové akademie.
Aktuálně se chystá k vydání kompilace The Antagonist, která se objeví 11. srpna. Navíc uzrál čas i pro koncertní provedení jeho filmové hudby v rámci projektu Jan P. Muchow & The Antagonists, který nabídne unikátní průřez autorovou tvorbou pro film.
Stane se tak v pátek 25. srpna na festivalu filmové hudby Soundtrack Poděbrady, kde se Jan P. Muchow & The Antagonists, podpoření Pardubickou komorní filharmonií, představí v exkluzivní koncertní premiéře poprvé živě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení