MIRAI natočili svůj další klip v Japonsku

Vydáno: 14.08.2017 09:24 - Czech Blade

Skupina MIRAI přichází s dalším singlem. Píseň s názvem Pojď, zapomenem se svým zvukem od předešlých skladeb vymyká, ale chytlavost,  pozitivní energii a hitový potenciál rozhodně nezapře. Kapela představuje také videoklip, jenž se natáčel v Japonsku, kde má zpěvák Mirai kořeny.
„Pojď, zapomenem je v podstatě love song s otevřeným koncem. Pracovali jsme na něm s Ondrou Fiedlerem a myslím, že se nám povedlo zase o kus posunout. Poprvé jsme zařadili i další nástroje - kontrabas a ukulele. Svým zvukem a žánrem se skladba od předešlých výrazně liší a doufám, že posluchače bude bavit,“ vysvětluje zpěvák a spoluautor písně Mirai Navrátil.
Kapela Mirai laťku posunula zase o kus výše a po překonávání hranic ve videoklipu Když nemůžeš, tak přidej, se frontman Mirai Navrátil vydal s režisérem a kameramanem v jedné osobě – Ondřejem Urbancem na cestu do Japonska. Ve městech Tokio, Kjóto a Fukuoka nasbírali za pět dní 40 hodin materiálu, který by vystačil na pět videoklipů.
6. října Mirai odstartují první turné, na které vyjedou spolu s kapelou Poetika. „S deskou finišujeme a mám radost, že vedle Ondry Fiedlera s námi spolupracují výborní současní producenti Honza Balcárek z Light & Love, Lukáš Chromek a Martin Ledvina. I když za sebou máme stovky živých hraní, tak samostatná nahrávka je velká zodpovědnost a nechtěli jsme po třech letech přijít s neúplným materiálem. Ta deska bude hudebně barevná a už se nemůžeme dočkat, až s ní na podzim vyjedeme na naše první turné,“ doplňuje Mirai.

Mirai & Poetika Tour 2017
 6. 10. Velké Meziříčí - Jupiter klub
 7. 10. Vratislavice - Kulturní centrum Vratislavice 101010
12. 10. Brno - Metro music club
13. 10. Ostrava - club Barák
14. 10. Plzeň - Buena Vista club
20. 10. České Budějovice - Kulturní dům Vltava
27. 10. Valašské Meziříčí - M-Klub
31. 10. Praha - Lucerna Music Bar

Mirai - Pojď, zapomenem



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení