Na Strahově už roste pódium pro koncert KRYŠTOF

Vydáno: 11.09.2017 13:24 - Czech Blade

Na pražském fotbalovém stadiónu na Strahově začala na konci minulého týdne stavba pódia pro dva chystané koncerty kapely KRYŠTOF. Jsou naplánovány na víkend 16. a 17. září a zahájí čas oslav 25 let existence havířovské formace. Vstupenky na sobotní koncert jsou již dlouho vyprodané, na nedělní set je lze stále ještě zakoupit. Očekává se celkem na 70 tisíc fanoušků.
„Na konci srpna jsme měli velké soustředění v Podkrkonoší, kde jsme doladili playlist, a teď už se nemůžeme dočkat. A čím víc se to blíží, tím víc jsme nervózní, někteří z nás v noci moc nespí,“ přiznal s úsměvem zpěvák Richard Krajčo.
Trvalo půl roku, než se podařilo vyřídit všechna povolení pro koncert na fotbalovém stadionu Evžena Rošického. „Protože tady žádný koncert dlouho nebyl, bylo nejobtížnější přivést stadion do stavu, kdy na něm lze uspořádat koncert pro tolik lidí a s takovým rozsahem techniky,“ říká Jan Lippert, šéf organizačnímu týmu koncertu. jeho tým čítá na dvě stě lidí.
Kryštof chystá velkou show na obřím pódiu o rozměrech 60x17 metrů, s velkým světelným parkem a speciálními efekty. Technika zaplní dvacet kamionů. Část vybavení dorazí z Francie, Německa a Slovenska. Kapela se rozhodla využít to nejlepší na světě - bezdrátové mikrofony, systémy a technologie, světelný park Robe či zvukový aparát uznávané firmy Adamson.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení