PEKAŘ a JAKUB DĚKAN vyrazí na druhé společné turné

Vydáno: 12.09.2017 12:11 - Czech Blade

PEKAŘ a JAKUB DĚKAN spojí svoje síly a navážou na úspěšné jarní turné. Pokračování Malýho velkýho tour nese tentokrát název Pekařův Děkan - Děkanův Pekař a odstartuje 27. října v Táboře.
Společné jarní turné bylo natolik úspěšné, že na mnoha zastávkách bylo vyprodáno a zájemci se na koncert pro velký zájem nedostali. Celková návštěvnost překvapila organizátory i umělce. Nasnadě tedy bylo vydat se na další štaci. Pro nadcházející koncerty připravil Pekař nový playlist, do kterého zařadil několik nových písní včetně chystaného singlu Dvě duše.
„Rádi bychom během turné poznali nejen lidi na koncertech, ale i města, která navštívíme. Vyzýváme tedy naše fanoušky: Ukažte nám vaše město! Na každou koncertní zastávku chceme dorazit dříve a s místními vyrazit na prohlídku města z místa setkání, které pokaždé předem sdělíme na sociálních sítích,“ prozrazuje postranní úmysly PEKAŘ.
Zpěvák JAKUB DĚKAN se dosud proslavil především v roli hostujícího vokalisty. Jeho nezaměnitelný hlas zdobí refrén mnoha písniček, které se staly internetovým hitem. Patří ke klanu libereckých muzikantů, kteří se v posledních letech prosazují na domácí hudební scéně. Zásadní je samozřejmě jeho spojení s Atmo Music, s nimiž nahrál hity Andělé a Fáma. Jako sólista na sebe výrazně upozornil skladbou Řidičák, naposledy zaujal skladbou Děda.

Pekařův Děkan - Děkanův Pekař Tour:
27.10. Tábor
28. 10. Chlumec nad Cidlinou
  3. 11. Plzeň
 4. 11. Chrudim
10. 11. Česká Třebová
11. 11. Kutná Hora
16. 11. Nový Jičín
17. 11. Trhový Štěpánov
18. 11. Děčín
24. 11. Vimperk
25. 11. České Budějovice 
 1. 12. Strážnice
 2. 12. Olomouc


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení