NANOSFÉRA pokřtí své album Pohledno 10. října v Rock Café v Praze (+ videoklip)

Vydáno: 09.10.2017 11:25 - Czech Blade

Elektro-popová skupina NANOSFÉRA z Čáslavi, v jejímž čele stojí zpěvačka Žanet, natočila své první album. Jmenuje se Pohlednu a jde o koncepční dílo. Jeho křest proběhne 10. října v pražském Rock Café. 
„Pohledno je název alba a  zároveň smyšlené planety, o které celý příběh pojednává. Inspirovali jsme se vesmírným putováním Malého prince a Alenky do říše divů. Průvodní slovo namluvil dabér Alexej Pyško,“ řekl autor námětu Lukáš Dvořáček.Kapela s albem navázala na úspěšnou spolupráci s producentem Tomášem Richterem z McRoi Music. Jako první ochutnávku z alba Nanosféra vypustila singl Naivní, k němuž pořídila animovaný videoklip.
„Dlouho jsme si zahrávali s myšlenkou koncepčního alba. Nyní se nám to konečně podařilo. V písni Naivní představujeme posluchačům hlavní hrdinku, která je bude celým příběhem provázet," vysvětlil Dvořáček. Videoklip vytvořilo studio Kjoep & Seamus.
Křest alba Pohledno proběhne 10. října v pražském Rock Café. Následně se 13. října kapela zastaví v kutnohorském klubu Česká 1 a 26. října v brněnské Melodce.

Nanosféra - Naivní



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení