ANNET CHARITONOVÁ má klip k písni Pryč. Jezdí v něm autem legendárních Profesionálů

Vydáno: 21.02.2018 07:09 - Jaroslav Špulák

Zpěvačka a blogerka ANNET CHARITONOVÁ ve své nové písničce překvapí netradičním charakterem. Nerespektuje v ní zavedená pravidla popu, přistupuje k ní alternativně a zkouší neobvyklé polohy.
„Text vychází z mé životní situace, mého životního příběhu. Každý si procházíme určitými etapami života - vztahy, problémy v rodinách nebo práci. Když o tom píšu text, dodávám si tím sílu,” vysvětluje inspiraci pro slova písně, která na první poslech rozhodně není pozitivní a bezstarostná a vlastně se tak trochu vymyká pravidlům současného popového trendu. 
Na klipu spolupracoval produkční a kreativní tým Histogram films v čele s režisérem Janem Berghauerem. V některých scénách je legendární vůz Ford Capri, ve kterém se projížděla svého času dvojka Bodie a Doyle z dnes už kultovního seriálu Profesionálové, v jiných zase Annet představuje suverénní pojetí současné česko-slovenské modní avantgardy. Vizuální stránka tvorby je pro ni i celou generaci současných umělců hodně zásadní a také z klipu je toto velmi patrné.

Annet Charitonová - Pryč



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení