BULL IN CHINA je nový elektronický projekt Pavla Kučery

Vydáno: 20.03.2018 10:41 - Czech Blade

Za novým jednočlenným elektronickým projektem BULL IN CHINA hledejme hudebníka a publicistu Pavla Kučeru. Jeho muzikantské začátky sahají až do 90. let minulého století. V polovině nultých let se pak k tvorbě elektronické hudby vrátil a vytvořil remixy skladeb The Prostitutes, Tata Bojs, Borise Carfloffa nebo zpěvačky Ladyhawke.
„V té době jsem je podepisoval jménem našeho djského projektu The Fakes, který jsem dal dohromady společně s Šimonem Šafránkem,“ vysvětluje Kučera.
První singl jeho nového projektu BULL IN CHINA Euphoric je euforický, veselý a optimistický. „Základní melodie, akordy a harmonie vznikly dost rychle, dostal jsem nápad a složený byl asi za dvacet minut. Pak následovaly další tři týdny úprav, než jsem byl se zvukem opravdu spokojený. S produkcí mi trochu pomohl i Hoffy ze Skyline,” popisuje samotný vznik Kučera.
„Tradičním žánrům taneční hudby, jako je house, se u nás zase tolik lidí nevěnuje. Bavilo by mě tenhle styl u nás trochu nakopnout,” dodává.
Momentálně finišuje Bull In China s prvním EP, které by mělo vyjít v první polovině tohoto roku. V souvislosti s tímto je ambice prezentovat skladby i živě. Pokud vše půjde podle plánu, na podzim tohoto roku se dočkáme jeho koncertní premiéry.

Bull In China - Euphoric




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení