THOM ARTWAY vystoupí na festivalu Sziget

Vydáno: 30.03.2018 12:19 - Jaroslav Špulák

Jediným letošním zastupcem české hudební scény na prestižním festivalu Sziget v Budapešti bude THOM ARTWAY. Oznámili to pořadatelé. „Už jsem si chtěl kupovat vstupenku. Ale prý tam hraju! Jsem moc rád, že mohu být součástí festivalu, který má takový line-up a atmosféru," řekl Thom Artway.
Za svou první desku Hedgehog, která obsahuje i hit I Have No Inspiration, získal dvě Ceny Anděl 2016, a to v kategoriích Zpěvák roku a Objev roku. Je také výhercem mezinárodního projektu Czech Fresh. V nejbližší době ho čeká vystoupení na festivalu Musik Messe ve Fankfurtu nad Mohanem, showcase festivalu Great Escape a v průběhu jara zavítá také do Helsinek či Amsterdamu. V dubnu chystá premiéru singlu a videoklipu All I Know, což bude první vlaštovka z připravované desky, jejíž vydání je planované na září 2018.
Pro tento rok oznámili pořadatelé Szigetu již téměř sto zahraničních jmen, kterým vévodí hvězdy Kendrick Lamar, Arctic Monkeys, Lana Del Rey, Mumford & Sons, Dua Lipa, Gorillaz, Kygo nebo Shawn Mendes. Na Europe stage festivalu Sziget dorazí ze Slovenska také raper Strapo a zpěvák Peter Aristone.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení