IMODIUM vyrazí na Bytové turné. Za čtyři dny odehraje čtrnáct vystoupení

Vydáno: 04.04.2018 10:44 - Jaroslav Špulák

Broumovské IMODIUM toho během bezmála dvaceti let na scéně už stihlo dost a dost. Má za sebou stovky klubových i festivalových koncertů, pět řadových alb, dvě desky koncertní, dokumentární filmy, mimo jiné i z vystoupení ve věznici Bory, i řadu videoklipů. A stojí také za fenoménem Bytového turné.
Unikátní a na domácí rockové scéně ojedinělý koncept koncertů přímo v domácnostech fanoušků či na místech, která si sami vyberou, aktuálně kapela po dvou letech znovu oživuje. Přestože se v roce 2016 spekulovalo o tom, že její bytové koncerty skončí, od 5. do 8. dubna absolvuje celkem čtrnáct vystoupení.
„Bytové turné je s námi za ta léta tak silně spjato, že jakmile to jen trochu jde, vyrazíme na ně. Každoročně chodí spousta dotazů, jestli se uskuteční. K našemu překvapení byl o letošní ročník největší zájem. Zájemců bylo vice než sedmdesát. Vybrat jsme zvládli čtrnáct, víc za ty čtyři dny opravdu odehrát nelze,“ říká zpěvák a kytarista Thom k nadcházejícímu Bytovému turné, které je už jedenácté v kariéře čtveřice.
Hrát se bude mimo jiné v bytech a fanoušky vybraných prostorách v Brně, Jihlavě, Českém Brodu, Přistoupimi, Říčanech, Děčíně, České Lípě, Liberci a samozřejmě v Praze, kde kapela bude vždy nocovat. Na každé zastávce Imodium odehraje zhruba dvacetiminutový blok svých písniček v akustickém provedení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení