Viktor Dyk se po vážném zranění vrací na prkna RockOpery Praha. V Procesu hraje stěžejní roli

Vydáno: 13.04.2018 10:49 - Jirka Štraub

RockOpera Praha 18. dubna opět představí svoji rockovou adaptaci románu Franze Kafky Proces s Viktorem Dykem v hlavní roli. Zpěvák se vrací na prkna prvního divadla nejen pro rockery poprvé po vážném úrazu, který prodělal v únoru. Médii sledovaný Dykův zdravotní stav se už zlepšil natolik, že je stálice souboru připravena znovu vtáhnout diváky do absurdně humorného, fantomatického světa zasazeného do začátku minulého století, a přesto stále aktuálního.
„Viktor Dyk nám hodně chyběl a jsme samozřejmě rádi, že se našli rockoví kamarádi, kteří nám pomohli se s touto složitou situací vypořádat. Zejména děkujeme za alternování vynikajícímu Petrovi Kutheilovi, jehož v našem divadle ještě určitě uvidíte. Máme radost, že se Viktor, jeden z pilířů RockOpery Praha, uzdravil, a je zpět. Kdo neviděl Proces, musí na něj jít. Josef K. je Dykova stěžejní role,“ říká výkonná ředitelka divadla, zpěvačka a libretistka Pavla Forest.
Mimo Viktora Dyka a Pavly Forest se v Procesu představí další hvězdy tuzemské scény jako Kamil Střihavka, Honza Toužimský, Jiří Zonyga, Žántí a další. Vstupenky můžete kupovat už nyní na www.rockopera.cz/program.

Foto Libor Nedvídek


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení