Pegas a HYPNOS. Toto spojení už bohužel neplatí

Vydáno: 21.05.2018 19:55 - Czech Blade

Neodmyslitelný muž na bubenické stoličce kapely Peter "Pegas" Hlaváč opouští řady death/black moravské stálice vedené Brunem Kovaříkem.
Oficiální vyjádření kapely potvrzuje bezkonfliktní muzikantský rozchod. "Život přináší i těžší chvíle, jednou z nich právě procházíme i my. Bohužel musíme oznámit, že se náš bubeník a zakládající člen Pegas rozhodl z osobních důvodů opustit HYPNOS. Jsme kapela, která si v první řadě zakládá na osobních vztazích, které jsou dle našeho názoru nadřazeny hudební stránce věci, a byli jsme velmi rádi, že se nám zejména v posledních letech povedlo sestavu stabilizovat a vybudovat pevná přátelská pouta. Proto cítíme, že nás v této chvíli opouští nejen skvělý a originální bubeník, ale hlavně nejlepší přítel. Je to těžká situace pro každého z nás čtyř a bude nám nějakou dobu trvat, než se s tímto faktem smíříme. Každopádně v této chvíli všichni doufáme, že se naše hudební cesty v budoucnu opět sejdou." Současně je potvrzeno, že Pegas prozatím zůstává členem kapely KRABATHOR.

Sám Pegas přidává vlastní komentář: "V poslednom období vo mne silnel pocit, že potrebujem svoj volný čas tráviť trošku inak, ako posledné roky, ktoré som v podstate venoval hudbe. Neviem si však predstaviť úplne a nastálo opustiť mojich bratov z Hypnos, preto už teraz mi je jasné, že to nieje natrvalo...". Věřme, že jeho slova dojdou v budoucnu naplnění.

HYPNOS - One Flesh, One Blood


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení