Marškumpanie ANTIGOD dokončila nové album

Vydáno: 25.05.2018 12:50 - Czech Blade

Havířovská thrash-deathmetalová úderka ANTIGOD rozšířila svoji diskografii o další řadovku s tajemným titulem „W.R.A.T.H.“.
Za zkratkou „W.R.A.T.H.“ se skrývá název „When Righteousness Aims To Hell“, a do uší posluchačů vtrhne konkrétně na přelomu května a června znovu pod taktovkou MetalGate Records.

Z tematického hlediska lze chystané třetí album ANTIGOD rozhodně vnímat jako přímé pokračování toho druhého, tedy jádrem bude opět První světová válka, ovšem s tím rozdílem, že zatímco „Wareligion“ se zabývalo především psychologickým dopadem těžko představitelných hrůz Velké války, které z velké části přinesla smrtící kombinace nových vojenských technologií a stále ještě archaického způsobu vedení boje.

„W.R.AT.H.“ se na ploše tentokráte 13ti skladeb zaměří na konkrétní události na jednom konkrétním bojišti v jednom konkrétním časovém údobí. Oním jevištěm bude východní fronta v závěrečném roce války a hlavními protagonisty budou Československé legie, tedy dobrovolnické jednotky, které se již od začátku války formovaly především ve Francii, Rusku a Itálii, aby bojovaly po boku Dohody proti Německu a Rakousku-Uhersku s nadějí, že právě jejich porážka umožní vznik samostatného československého státu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení