HARLEJ se pochlubil svým "Šmidli Fidli"

Vydáno: 29.05.2018 11:27 - Czech Blade

Pražská rocková formace přichystala pro své fanoušky 2CD/DVD “Šmidli fidli”, na kterém je záznam loňského koncertu z vyprodané Lucerny.
Bláznivou formaci rockerů na velkém koncertu doprovodilo v části vystoupení i Symfonické sdružení Oty Balage, který se chopil role dirigenta. "Bylo to pro nás nový a nezvyklý. Hrát s tolika lidmi na jednom jevišti byl zvláštní zážitek a atmosféra Lucerny je prostě jedinečná," okomentoval zvláštní show kapelník a kytarista Tonda Rauer, který se HARLEJ začal věnovat na plný úvazek a opustil před časem i svůj mateřský ALKEHOL.

Skladby na DVD: Intro, Zfetovanej, Kapitán Morgan, Julie, Balada o tom, jak si chlapec pod vlivem měkké drogy našel děvče s nízkým IQ, Vostuda, Dětský hřiště, Piliny, Balada, Zemětřesení, Pověste ho vejš, Proměna, Na prodej, Stává se stává, Malá nevěrná holka, Tak vypadni, Jen pár dní, Levej hák, Možná, Hodný holky zlý kluky chtěj, Zrzi zrzi, Než to s náma půjde ke dnu, Z Cuby kiwi, Královna noci, Přirození, Strážní andělé, Proč pocit mám, Harlej Krišna, Svařák, Optimistická.

HARLEJ - Strážní andělé - Lucerna 2017

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení