Rock Opera pilně zkouší Frankensteina

Vydáno: 03.07.2018 13:00 - Czech Blade

RockOpera Praha nestráví prázdniny jen na letních festivalech, ale také tvrdou prací. Chce využít času, který získala tím, že přes léto neodehraje ani jednu rockovou operu, a plně se ponořit do skládání hudby ke své nové hororové opeře Frankenstein.
Fanoušci už nyní mohou poslouchat na YouTube a Facebooku instrumentální ukázku v upoutávce na silvestrovskou koncertní premiéru dalšího přírůstku do hororové série divadla. Ta začala na konci minulého roku prvním slavnostním uvedením skladeb z později velmi úspěšného Vymítače.

Frankenstein
 

 „Uzavíráme sezónu veselicí a zároveň předkládáme fanouškům příslib toho, co od nás mohou čekat v další sezóně. Je to naše mezifáze v tvorbě, při níž si můžeme vyzkoušet, jak nové skladby fungují. Diváci nám dávají zpětnou vazbu, a to nám velice pomáhá. První reflexe od publika může konečnou podobu díla podstatně ovlivnit,“ říká výkonná ředitelka divadla, libretistka a zpěvačka Pavla Forest.

Mezi příznivci RockOpery Praha se už nyní šíří informace, že role monstra se ve Frankensteinovi ujme oblíbený Viktor Dyk. Divadlo toto tvrzení potvrdilo, jinak si řadu informací nechává ještě pro sebe a ven je vypouští postupně.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení