Bubáci DYMYTRY míří na turné do Němec

Vydáno: 29.08.2018 14:43 - Czech Blade

Psy-core kapelu z Prahy už asi není třeba představovat. Za patnáct let svého působení odehrála hodně přes tisíc koncertů u nás i na Slovensku a vydobyla si své místo na „výsluní“. DYMYTRY letos koncertují právě ve znamení oslav svých patnáctin, jejichž vrcholem byla vyprodaná Malá sportovní hala s jejich doposud největší show Monstrum.
Na veleúspěšné Monstrum se kapela rozhodla navázat dvojicí koncertů Monstrum II 19.12. ve Fóru Karlín a 21.12. v Trojhalí Karolína.

Po nabité letní festivalové sezóně čeká DYMYTRY skutečně velká cesta. Vyráží totiž na velké podzimní turné po Německu! Celkem 14 zastávek po velkých německých městech odehrají společně s velmi populárními HÄMATOM, kteří je doprovodili na jarním tour po Čechách. Podle návštěvnosti koncertů Hämatom v Německu je možné očekávat skutečně velké turné.

Dymytry rozhodně přípravy na tour nepodcěňují, oslovili známého producenta Kristiana "Kohle" Kohlmannslehnera, který produkoval mimo jiné desky Powerwolf, Hӓmatom nebo Aborted a momentálně připravují desku v angličtině.

U příležitosti německého tour vydávají Dymytry společně s Hӓmatom singl „Behind the Mask“, opět pod vedením Kohleho. Obě kapely si na zmiňovaný singl střihly i klip, rovněž v německé produkci. Oficiální vypuštění klipu proběhne už brzy na youtube kanálu monsterfestivalu Wacken!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení