Revoluční přeměna prodejny kytary.cz právě teď

Vydáno: 12.09.2018 14:36 - Czech Blade

Prodejnu hudebních nástrojů, která nemá v Česku ani mnoha okolních státech obdobu svou velikostí, širokým sortimentem, moderní výdejnou e-shopu či kvalifikovaným personálem, otevírá v těchto dnech česká společnost kytary.cz.
Moderní stavba vznikla rozsáhlou rekonstrukcí a zvětšením původní centrály firmy v pražských Modřanech pod vedením architekta Karla Vančury. Kytary.cz, respektive její mateřská společnost AUDIO PARTNER (pod kterou spadá retail, online i velkoobchod), letos překročí obrat 600 milionů korun.
Kytary.cz
Na českém trhu to bude zcela unikátní věc a v oblasti hudebních nástrojů obzvlášť. Klient, který do nové modřanské prodejny kytary.cz dorazí, si bude moci vybrat mezi tradičním nakupováním s vyškoleným prodavačem nebo může zvolit moderní, plně automatizovaný odběr zboží, srovnatelný s velkoprodejnami elekroniky, kdy obchodníka vůbec nemusí potkat.
Kromě zvětšení skladu prošla nákladnou rekonstrukcí i úprava prodejní plochy, která se rozšířila na dvě patra a obsáhla 1300 m². V suterénu najdou zákazníci kromě pokladen a příslušenství i sekci kláves, klimatizovaný sál s kytarami, svět bicích nástrojů, ozvučovací techniku a světla, studiové monitory či vybavení pro nahrávací studia.

Prostory doplňuje sekce sběratelských a vintage nástrojů, pódium pro pořádání workshopů nebo zkušebny. „Zkušebnám věnujeme velký prostor. Například akustické kytary, elektrické kytary i basy mají zcela vlastní zkušební místnosti. Vycházíme tím vstříc přáním našich zákazníků,“ vysvětluje Černý.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení