Něco pro zahřátí. Echtovní čaj s příchutí heavy metalu

Vydáno: 23.11.2018 16:53 - Czech Blade

Rozvibrujte své chuťové buňky se směsí Heavy Metal! Vyladěná souhra černého kmínu, rooibosu a topolovky růžové se bude dobře hodit k pečenému masu, sýrům i vydatným pomazánkám.
Čaj Heavy MetalV jihomoravském SONNENTORU již více než čtvrt století pevně věří tomu, že respekt k tradici, přírodě, čisté půdě a ruční práci má smysl. Trvalá udržitelnost, bezodpadová výroba a láska drobných biopěstitelů ke své práci je znát na každém čajovém sáčku, který opustí brány této voňavé firmy. SONNENTOR dnes patří mezi přední výrobce biočajů a biokoření, logo usměvavého sluníčka vykukuje z regálů zdravých výživ, partnerských prodejen a vlastních SONNENTOR prodejen v Praze, v Brně a v Čejkovicích.


Na čejkovickém kopci, v zrekonstruované budově původně rozpadlého kravína, se dnes nevyrábí pod mottem „Tady roste radost“ pouze čaj. Místní i návštěvníci z velkých dálek si tu rádi vychutnají šálek dobré kávy a domácí dezert v kavárně s čajovým salonem Čas na čaj, vedle zážitkové exkurze mohou také projít bylinkovou zahradou a rozhlédnout se do malebného jihomoravského kraje z Vyhlídky na výsluní.

Během roku pořádá SONNENTOR celou řadu akcí pro veřejnost, od drobných workshopů přes akce pro děti až po zářijové Čejkovické bylinkové slavnosti.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení