Rokycanští MORRIGAN konečně našli klid

Vydáno: 18.02.2019 15:28 - Czech Blade

Kapela MORRIGAN byla založena na podzim roku 2011 a v původní sestavě se skládala z pěti členů. Carloss (zpěv), Fill (kytara, zpěv), Bouvard (basa, zpěv), Míra (kytara) a Vlasta (bicí). V této sestavě skupina nahrála i své první demo, jehož vydání bylo ale odloženo po odchodu Bouvarda v září 2012. Na prázdné místo nastoupil Žíža a formace vydržela bez dalších změn zhruba rok a půl.
Pak se kapelu z osobních důvodů rozhodl opustit Míra. Post kytaristy zaplnil Danny a bez větších problémů skupina koncertovala dál a připravovala nový materiál. V létě 2015 opustil její řady baskytarista Žíža a rok zůstalo jeho místo bez nástupce. Až na začátku roku 2017 se vrátil zakládající člen Bouvard.

S jeho příchodem se začala rýsovat i nová tvář kapely a na podzim se seskupení Carloss, Fill, Danny, Bouvard a Vlasta rozhodlo nahrát v plzeňském studiu Accent svoje poslední EP – „Zvrácené umění“. Vydání tohoto počinu bylo ale opět odloženo. V lednu 2018 opouští kapelu Danny, na jehož místo nastupuje Lubo a v červnu dochází k definitivnímu odchodu zpěváka Carlosse.

Paralelně s jeho odchodem dostává skupina nabídku vydat své EP pod hlavičkou Narcoleptica Productions, kterou přijímá a rozhodne pokračovat dál ve čtyřech.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení