SCARS OF THE INSANE: S ženou opět na koni

Vydáno: 26.03.2019 15:09 - Czech Blade

Opavská formace se hlásí s novým albem. Po úspěšném debutu „Searching for the Dead Sun“ došlo k zásadní změně za mikrofonem. Kapela se rozešla se zpěvákem Ra a začátkem roku 2018 angažovala zpěvačku Ivanu Svítkovou.
Tento překvapivý tah se v konečném důsledku opravdu vyplatil. SCARS OF THE INSANE v průběhu jednoho roku stihli napsat, nahrát a vydat album, které není ledajaké. Nová deska severomoravskou kapelu katapultuje mezi absolutní špičku. Kombinace důrazného rockového zpěvu Ivany a strojově nadupaných metalových skladeb se jeví velmi neotřele.

Album „D.H.A.R.M.A.“ je podmanivý počin s výraznou dávkou melodiky v kontrastu s brutální metalovou energií. Tato zdánlivě nesourodá fúze funguje velmi dobře a vyváženě. Kapela také natočila video ke skladbě „Surrender“, které svým pojetím rozhodně stoji za zhlédnutí. K vyjádření pocitu vnitřního svázání, využili SCARS OF THE INSANE umění japonské bondage. Za přispění vynikajících umělců ovládajících techniku shibari, vznikl zajímavý videoklip. SCARS OF THE INSANE se nechtějí zalíbit, jen prostě líbit zejména otevřeným posluchačům. Určitě je sledujte!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení