DEBUSTROL vydává albový box "Příchod Antikrista"

Vydáno: 19.04.2019 00:00 - Jan Moravec

Skupina, která definovala a definuje vývoj thrash metalu v Československué, resp. České republice, vydává 4 CD box se svými ranými nahrávkami v remasterované podobě.
Box Příchod Antikrista zahrnuje remasterované verze prvních čtyř řadových alb DEBUSTROL. Album "Neuropatolog" (1991) je jedna z nejzásadnějších tuzemských metalových desek vůbec, která se dostala na druhou příčku oficiální české prodejní hitparády a klip z ní vysílala i veřejnoprávní televize.

Na drdebustrol_album19uhé desce "Svět co zatočí s tebou" (1992) DEBUSTROL částečně ubrali nohu z pomyslného rychlostního pedálu a nabídl o něco pestřejší a rafinovanější hudební menu, aniž by to znamenalo nějaké zpronevěření se typickým výrazovým prostředkům.

Album "Chytrá past" (1994) se přiklonilo k tehdy módním tvrděrockovým postupům a prakticky dalo zapomenout na thrashové kořeny kapely. K nim se však DEBUSTROL znovu vrátili na podobě brutální desce "Vyhlazení" (1995).

Zakládající člen skupiny, kytarista a kapelník Kolinss vydání 4 CD kompletu komentuje: „Moc si vážíme velké podpory všech našich fanoušků. Bez nich bychom to zdaleka tak dlouho nevydrželi. Oni jsou tím motorem, co nás táhne dál. Motivují nás dál jezdit tisíce kilometrů a hrát ten správnej nátěr do roztrhání těla. Za to jim patří obrovský dík a tahle reedice je takový malý dárek právě pro ně.“


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení