VERONIKA&VIOLET představuje videoklip ke skladbě "Nádech"

Vydáno: 29.05.2019 08:38 - Czech Blade

Zpěvačka VIOLET, vlastním jménem Veronika Kobzanová (dříve Fialová), vydala svůj debutový singl a videoklip „Nádech“. Na písni spolupracovala s muzikantem a producentem Richardem Scheuflerem mld. O vizuální ztvárnění skladby se postaral Michal Skořepa.
Půvabná a talentovaná VIOLET dokáže prostřednictvím svého krásného sametového hlasu, výborného zpěvu a rockového nasazení upoutat pozornost publika. Veronika již delší dobu působí na české rockové scéně. Nelze tedy v žádném případě mluvit o nováčkovi, nýbrž o zkušené zpěvačce s mnoha úspěchy na svém kontě. Ať už se VIOLET v minulosti stala součástí jakékoliv kapely, vždy ji svým talentem pomohla posunout se o úroveň výš. Nazpívala dvě studiová alba, spolupracovala s předními českými muzikanty, píseň „Nádech“ ovšem ohlašuje její započatou sólovou kariéru s kapelou VERONIKA&VIOLET.

Skladba vyniká současným moderním rockovým zvukem s výraznou melodií, chytlavými refrény a texty. VIOLET bohatě využívá možností svého hlasového rejstříku, střídá hned několik výrazových prostředků, zpívá v nižších polohách i ve výškách. Námět směřuje k víře, odhodlání, naději, velké životní síle a lásce, která popoháněla Violet dopředu v těžkých dnech jejího života. Jde o emotivní skladbu, jež Vás určitě zaujme.

VERONIKA&VIOLET - Nádech

www.veronika-violet.com



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení