MONASTE přicházejí s rapmetalovou novinkou "Rány od krys"

Vydáno: 16.07.2019 00:00 - Czech Blade

Stochovská rapmetalová kapela MONASTE dala svému prvnímu albu název "Rány od krys". Nahrávala ho ve svém domácím studiu pod vedením producenta, skladatele a kytaristy Jakuba „Bečwyho“ Bečváře, známého i díky svému působení v hardcorové skupině Jarraraca.
Skladby otextoval a ve vybraných pasážích na desce rapuje hudební publicista, spisovatel a moderátor Jiří Štraub. Do studiového projektu se zapojil i zpěvák Tomáš Weigl. Ve dvou písních si zahostoval rapper a DJ Matego.
„Dlouho jsem nahrával čistě instrumentální alba. V létě 2018 mě pak oslovil Jiří Štraub s tím, že má nějaké písňové texty, které by se hodily k mým skladbám. Tak začala tvorba debutového alba našeho projektu,“ říká Jakub Bečvář.

 „Líbilo se nám propojování tvrdých kytar a rapu. Hudebně se pohybujeme někde na pomezí hardcore punku a thrash metalu. Jedna skladba má dokonce horrorcoreový ráz,“ dodává Jiří Štraub.

Album skupina vydala jen digitálně. Již nyní je dostupné na iTunes, Spotify a mnoha dalších službách. Fanoušci si ho mohou i bezplatně stáhnout.

MONASTE - JÁDRO

https://www.facebook.com/monasteofficial


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení