Jiří Valter nahrál další album s LUCID DREAMING

Vydáno: 08.10.2019 00:00 - Martin Knap

Frontman ikonické brněnské kapely ROOT Jiří “Big Boss” Valter byl přizván kytaristou německé power metalové formace ELVENPATH Tillem Oberboßelem, aby hostoval na metalové opeře, kterou Oberboßel natáčí se svým projektem LUCID DREAMING.
Jiří Valter už hostoval na druhém díle s názvem „The Chronicles“ spolu s dalšími zpěváky, jako je Leo Stival z maltské doomové legendy FORSAKEN, Alexis Warnabot z francouzské heavy metalové skupiny HÜRLEMENT nebo Rogue Marecha z britské prog-metalové skupiny SHADOWKEEP. Ve třetím díle konceptuálního alba inspirovaného sérií fantasy knih „Kroniky Prydainu“ od Lloyda Alexandera se objeví staré i nové tváře, mezi hosty se kromě Jiřího Valtera objeví španělská zpěvačka Elisa C. Martin, známá díky spolupráci s kapelami DARK MOOR, DREAMAKER či FAIRYLAND, nebo Sven D'Anna, zpěvák kapel WIZARD a FEANOR. Datum vydání ještě není známé, Oberboßel ale slibuje, že do konce roku album spatří světlo světa.

Bohužel zatím nebyla zveřejněna žádná ukázka, zde je alepoň song z posledního alba, na kterém Jiří Valter propůjčil hlas postavě Doratha.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení