Skupina DYMYTRY natočila svoje dosud nejlepší album, celé ho přehraje na turné a dostane Zlatou desku za jeho prodej.

Vydáno: 28.10.2019 00:00 - Czech Blade

Metalová skupina DYMYTRY na začátku října vydala očekávané album "Revolter" a ihned zabodovala sledovaností svých nových klipů a prodejem alba.
Nyní vyráží na Dymytry Revolter Tour. Turné vygradují tři mega koncerty nazvané DYMYTRY REVOLTER MONSTRUM SHOW. Poslední skupina odehraje v Praze v O2 Universum.

Videoklipy "Zůstaň stejná" a "Chernobyl" zaznamenaly skutečně velký zájem fanoušků. Kapela je zveřejnila ještě před tím, než 7. října po čtyřech letech vydala nové album. Pro svůj druhý klip z alba zvolili členové kapely silné téma a to zarezonovalo. Klip "Chernobyl" se propracoval po uveřejnění na druhou pozici tzv. Trendů na Youtube a po třech týdnech nasbíral už více než půl milionu zhlédnutí. 

Dymytry - CHERNOBYL
Podle reakcí fanoušků na album samotné a zejména na základě jejich zájmu o něj se stala novinka "Revolter" zlatá. "Revolter" byl na základě prodejů a tržeb oceněn Zlatou deskou. Stalo se tak na první zastávce Dymytry Revolter Tour 26. října v hale Výstaviště v Českých Budějovicích.

I další koncerty budou výjimečné nejen svým provedením a scénou, ale také tím, že DYMYTRY v průběhu každého koncertu přehrají celé aktuální album "Revolter". Skupina, která zaujala svou koncertní prezentací, k vydání novinky "Revolter" připravila stejnojmenné turné. Během podzimu DYMYTRY navštíví celkem třináct hal a velkých kulturních domů. Vrcholem turné bude trojice megakoncertů s názvem DYMYTRY REVOLTER MONSTRUM SHOW, které navazují na tři vyprodané koncerty ze série Monstrum v roce 2018.

Lístky na všechny koncerty podzimního turné hledejte na předprodeji Ticketstream http://bit.ly/revolter2019
Zbývající koncerty Dymytry Revolter Tour:
1.11. Karlovy Vary
2.11. Plzeň
9.11. Liberec
15.11. Zlín
16.11. Trenčín SK
29.11. Pardubice
30.11. Znojmo
6.12. Havlíčkův Brod
7.12. Bratislava SK

Facebook DYMYTRY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení