PROCRASTINATION - Mechanismus zítřka

Vydáno: 06.11.2019 00:00 - Czech Blade

PROCRASTINATION je česká grungemetalová skupina, která vznikla na ose měst Milevsko, Tábor, Bechyně v roce 2011 jako vedlejší projekt členů již existujících kapel.
Zakládajícími členy jsou zpěvák a kytarista Michal Haggim Klimeš, kytarista Tomáš Tourek, baskytarista Zdeněk Kabíček a bubeník Filip Ambrož. Při prvních jam setkáních se zjistilo, že každý z kapely je žánrovou duší tak trochu jinde, což předurčuje zčásti schizofrenní hudební situaci…. V tomto případě se však prosadil zajímavý mix různých podžánrů rocku a metalu v neotřelém aranžovém hávu. V roce 2014 vydává banda svoje první studiové album „Rooster“, kde dokáže být jak nekompromisně metalově nasraná, protkána polyrytmickými celky, tak i citlivě a něžně naladěná. V červnu roku 2019 bylo vydáno v pořadí již druhé studiové album „Untitled“. Koncepčně je nová deska vyzrálejší a o trochu méně naléhavější. Zajímavostí je, že deska byla natočena z velké části hromadným náběrem pro docílení co nejvyšší živelnosti a energičnosti.

Facebook PROCRASTINATION

Играчи от държави, където достъпът до букмейкъра https://22bet-bg.org/ е ограничен, ще могат да правят залози в букмейкъра чрез мобилното приложение.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení