Kapela MEOW! pomůže Beneficí v rytmu punkrocku dětem, kterým zemřela blízká osoba

Vydáno: 10.11.2019 00:00 - Czech Blade

Pestrobarevný obal debutového alba pražských MEOW! ztratí ve středu 13. listopadu barvy, které mu vrátí až děti ze školky Bambíno a známé české osobnosti. Ti spolu vykreslí 10 desek a vytvoří tak limitovanou edici alb, z jejichž prodeje bude výtěžek věnován Poradně Vigvam, která dlouhodobě pomáhá rodinám s vyrovnáváním se se smrtí někoho blízkého.
Už na dubnovém křtu kapela MEOW! avizovala, že se na podzim chystá Poradnu Vigvam podpořit. Proto iniciovala Benefici v rytmu punkrocku, kterou svojí účastí podpoří i Marek Hilšer, Sandra Nováková nebo ředitelka Nadace Terezy Maxové Terezie Sverdlinová.
„Nám hudba pomáhá s našimi složitými příběhy, nicméně příběhy dětí, kterým benefice pomůže, jsou ještě těžší. Pomoc od hudby si proto také zaslouží,“ říká kytarista MEOW! Tomáš „Cibi“ Cibor.

Tvorba desek začne v pražském Prostoru39 v 15:00 a od 17:00 začíná jejich prodej. Jedno album se bude prodávat za 1 200 Kč. V průběhu akce mohou návštěvníci volně diskutovat o zvládání smrti blízkého s terapeuty z Poradny Vigvam, což ocení nejen ti, kteří se s podobnou tragickou událostí již setkali. Akci zakončí koncert kapely MEOW! od 19:00.

Kdy: 13. Listopadu
Kde: Prostor 39 – Řehořova 33/39, Praha 3
Facebooková událost


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení