Nové video pankáčů ZPUTNIK je venku! Natočil ho F. A. Brabec.

Vydáno: 19.12.2019 00:00 - Czech Blade

Pražská punková parta Zputnik pouští do světa nový videoklip ke skladbě "Na severním pólu" z alba "Chaos zničí řád". Režisérské taktovky se chopil F. A. Brabec společně s druhým režisérem Davidem Rauchem.
Skladba "Na severním pólu" je díky svému pomalému tempu a temné, chladné náladě pro ZPUTNIK netypická. To zaujalo F. A. Brabce, který hned oslovil dlouholetého kamaráda a producenta Davida Raucha a pustili se společně do natáčení. O výtvarnou část klipu se postarala Jaroslava Pecharová.

Bubeník Martin „Rusák“ Kadnár o natáčení říká: „Jednou nám takhle zavolal kameraman a režisér F. A. Brabec s tím, že ZPUTNIK je strašně inspirativní a navrhl, že nám úplně zadarmo natočí klip. A tak se i stalo. Vzájemná spolupráce nás nadchla a tak jsme neváhali ani minutu, když se František znovu ozval s nabídkou na nové video. Do ničeho jsme mu ale během natáčení nekecali. Za prvé nebyl důvod a za druhé nám to stejně zakázal,“ dodává s úsměvem Martin.

„Scénář mě na začátku vyděsil. Bylo v něm nenápadně napsáno, že umělec musí trpět! Občas jsem skutečně trpěla. To když jsem v noci v zimě běhala v ovocném sadu bosa v lehkých šatech. Ale stálo to za to,“ říká zpěvačka Aneta.

Nejbližší koncert Zputniku proběhne 21. prosince v Brně a 18. ledna 2020 pak kapela potěší pražské fanoušky společným vystoupením s legendárními E!E v Music Clubu Jižák.

Zputnik - Na severním pólu

Facebook ZPUTNIK


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení