Ve škole zpěvu Pavly Forest si tentokrát zahostoval Jan Tláskal

Vydáno: 21.04.2020 12:52 - Czech Blade

RockOpera Praha vydala již druhý díl své školy zpěvu Sing With Me. Výkonná ředitelka, libretistka, zpěvačka a vocal couch Pavla Forest tentokrát pozvala Jana Tláskala, kterého fanoušci divadla znají například jako představitele Romea v rockové opeře Romeo & Julie.
V první lekci Pavla Forest ukázala, jak správně dýchat. Nyní vysvětluje, jak funguje bránice, a na závěr si s Janem Tláskalem zazpívala píseň Poslední romantik, kterou na klavír doprovází umělecký ředitel a skladatel Milan Steigerwald a na akustickou kytaru Marek Ženkl.

"Za třicet let jsem nasbírala spoustu zkušeností a hlavně jsem pochopila, co lidi trápí, když se učí zpívat. Proč jim to nejde a co se potřebují dozvědět. Snažila jsem se tedy videoškolu se svými spolupracovníky, především s režisérkou a animátorkou Michaelou Fišerovou, udělat srozumitelnou pro naprosté laiky i lidi, kteří se zpěvu věnují profesionálně," říká o videoškole zpěvu Pavla Forest.

Divadlo slibuje každý týden nové video. Již vydané díly mohou zájemci za dvoudolarový poplatek zhlédnout na webu divadla.

Facebook RockOpera


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení