Postapokalyptický svět podle MEOW! v novém videosinglu „Echoes & Ruins“

Vydáno: 17.05.2020 12:07 - Czech Blade

Punk rocková kapela MEOW! ztvárňuje vizi postapokalyptického světa v novém videosinglu „Echoes & Ruins”. MEOW!, kteří potěší především fanoušky rané tvorby Billy Talent nebo AFI, na skladbě spolupracovali s renomovaným tuzemským producentem a bubeníkem kapely Skywalker,Damiánem Kučerou.
MEOW! ve svém novém videosinglu ukazují, jak by mohl vypadat svět po odeznění nespecifikované katastrofy. „Vždycky nás fascinovala postapokalyptická tématika a otázka co bude, až svět, jak ho známe, přestane existovat.“ říká frontman kapely Ondřej. „Téma je to velmi aktuální. O planetu a prostředí, ve kterém žijeme, se musíme starat, pokud nechceme, aby tu po nás zbyly jen trosky a ozvěny civilizace. Jakkoliv je post-apo téma atraktivní, mělo by zůstat jen na obrazovkách a stránkách knih a komiksů.“, dodávají kluci k poselství singlu.

Za videoklipem stojí tvůrčí duo Martin Šesták a Chaply Rzblz, kteří mají na svědomí například videoklipy kapel Glad For Today nebo 559 OR DEUCES WILD.

MEOW! jsou relativně novou kapelou na tuzemské scéně, kterou založili členové kapel PIPES & PINTS, P:N:S, TALES OF ERROR nebo DEFINE ME. Výrazněji o sobě dali vědět vloni vydáním své debutové desky na 12“ vinylu a řadou koncertů.

MEOW! - "Echoes & Ruins"
Facebook MEOW!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení