EX ANIMA - Melancholickejší feel je zámerný.

Vydáno: 06.07.2020 11:10 - Czech Blade

Jednočlenný (black metalový) projekt EX ANIMA, ktorý prekvapil vydareným albumom „Pliaga“, dáva opäť o sebe vedieť. Do sveta vypúšťa novú skladbu s názvom „Blind Descent“, ktorá zaujme doom metalovým „feelingom“, melancholickou ponurnosťou a silnou dávkou atmosféry. Dôležité otázky som položil hlave projektu – Quasarovi.
Nová pieseň „Blind Descent“ mi znie doom-vejšie ako tvoje predošlé skladby. Cítiť v nej viac melanchólie, utrpenia a pohlcujúcej atmosféry. Bolo to cieľom? Bude sa uberať budúca tvorba týmto smerom?
Áno, ten melancholickejší feel je zámerný, a určite by som ho chcel zachovať aj v budúcej tvorbe. „Blind Descent“ je presne tá frekvencia, na ktorej by som chcel ostať. Ale čo sa týka hudby, bývam dosť impulzívny, tak nemôžem potvrdiť, že sa budem tohto držať na 100%.

„Blind Descent“ – slepý zostup. O čom pojednáva nová skladba?
„Blind Descent“ cez symboliku pojednáva o pocite ľútosti a uvedomovania si vlastného zlyhania, pred smrťou.

Keď už si vypustil nový singel – čo sa chystá? EP alebo album?
Čo sa týka nového albumu, áno je v pláne, ale to je všetko, čo viem k tomu povedať. Úprimne, moc sa neponáhľam. Venujem sa tomu len vtedy, keď mám veľkú chuť. Už mám odskúšane na sebe, že produkovať niečo za každú cenu neprináša ovocie.

Ex Anima - Blind Descent
Facebook EX ANIMA

Autor: Luboš Polák
Původně zveřejněné na HLUKOSKOP


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení