GRIDE natočili desku, budou pokračovat v nové sestavě

Vydáno: 16.07.2020 06:22 - Martin Knap

Českobudějovičtí grindeři GRIDE během své skoro pětadvacetileté kariéry získali uznání doma i v zahraničí, Jejich poslední dlouhohrající deska "Záškuby chaosu" vyšla v roce 2011, nyní kapela oznámila, že pro nové album nahrála devět songů, novinku "Membrana Tympani" i s videoklipem už je možné si poslechnout. Kromě toho GRIDE oznámili změnu v sestavě, a také že jim momentálně chybí zpěvák.
Frontman Čert na Facebooku píše: "Po delší odmlce máme pár novinek a není toho zrovna málo.Ta nejzásadnější je, že jsem koncem března GRIDE rozpustil.Stávající podoba a chod kapely nesplňovaly mé představy, nic víc, nic míň. Dlouho mi to nevydrželo a opět jsem se spojil s Davidem.

Začali jsme zkoušet jen ve dvojici, rozdělili si vokály a zaměřili se především na novou tvorbu. Na začátku června jsme navštívili studio Hellsound a nahráli devět nových songů. Nahrání basových partů nám obstaral Honza Kapák a ve finále přijal nabídku na post basáka.
K písni "Membrana Tympani" jsme natočili klip.
 
Zbylé vály vám časem nadělíme, buď k poslechu na internetu nebo na nějakém nosiči po dohodě s vydavatelem. Cvičíme set list na živé hraní, ale zatím si nejsme jisti, zdali vše do prvních domluvených koncertů stihneme.

Po rozumné úvaze jsme se rozhodli zkusit najít nového zpěváka. Chtěl bych dávat 100 % energie pouze do hraní. Pokud se nikdo nenajde, budeme se snažit pokračovat zvolenou cestou. Tímto vyzýváme zpěváky a zpěvačky, chce to někdo zkusit???"

Gride - "Membrana Tympani"

Facebook GRIDE

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení