Týnecký Mazec 2020

Vydáno: 04.08.2020 14:21 - Czech Blade

29. srpna - Týnec nad Labem / Letní parket Ostrov 15:30
My se nevzdáváme!!! Koronavirus nám zhatil plány na tradiční červnové vydání mazce a nejasné podmínky pro pořádání akcí nás donutily přesunout část původního line-upu (především zahraničního) na následující rok. Nicméně i pro letošek si budeme moc hodit škrpálem na osm českých metalových špiček!!! Žánrové rozkročení bude zase pestré, i když se budeme stále držet v ranku extrémního metalu.
Extrémní a technický metal bude tento rok zastoupen velice aktivní smečkou světových parametrů ANIMÉ TORMENT. Tito hoši neskutečné dospěli a v současné době svým mixem moderního death metalu se severským nádechem patří k tomu nejlepšímu na CZ scéně. Další v pořadí může být trutnovská smečka EXORCIZPHOBIA, která je jednou z neoblíbenější kapel  v ČR. Její natlakovaný a energický thrash metal je přesně to, co našim fanouškům chutná. Pravověrný a srdcem zahraný deathmetal přijedou prezentovat pardubičtí borci DYSANGELIUM. Na melodičtější notu spustí stoupající hvězda na poli metalcoru, kapela HILLSIDE. Její chytlavý mix metalu a coru je nabitý neskutečnou dávkou energie a s jistotou se bude jednat o černého koně tohoto CZ vydání. F.O.B. není nutné moc představovat. Kapela, která hrne svůj mix metalcoru a deathu do fanoušků už dvacet pět let bude dalším chodem. Pro úplný výčet ještě je třeba doplnit death/grindové drtiče DPK a melodic death black metalovou krev NOCTURNAL PESTILENCE v čele s perfektní frontwoman. Fanoušci nepřijdou ani o pořadatelskou kapelu ELYSIUM.

Festival je pořádán v příjemném areálu letního parketu „Ostrov“ ve středočeském městě Týnec nad Labem (cca 60 km od Prahy, 30 km od Pardubic), V areálu je dostatečný prostor pro stanování (možno přijet již v pátek). O pitný režim i něco do žaludku bude královsky postaráno! Pohodlí návštěvníků je zajištěno dostatkem lavic se stoly s přímým výhledem na pódium. Parket je kryt mobilním stanem o rozloze 160m2, takže nepřízeň počasí nemá na zážitek z festivalu prakticky žádný vliv. Areál bude otevřen od 14:00. V těsné blízkosti areálu je i dostatek prostoru pro parkování.

Termín již patnáctého ročníku byl stanoven na 29.6.2021 za účasti kapel BEAR /BE/, FALLCIE /RU/, WORDS THAT BURN /IRE/ ad..

Kompletní soupiska festivalu: ANIMÉ TORMENT, ELYSIUM, EXORCIZPHOBIA, HILLSIDE, DYSANGELIUM, F.O.B., NOCTURNAL PESTILENCE, DPK.

Veškeré informace o festivalu se dozvíte na  FCB stránka festivalu, Videoupoutávka a FCB událost

Týnecký mazec 2020 _ plakát


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení