SEVERALS ztrácí a hledají svou Melody

Vydáno: 04.12.2020 10:45 - Czech Blade

Po delší časové odmlce a po odchodu kytaristy a spoluzakladatele Pavla přichází kapela SEVERALS s novým singlem „Melody“, který oficiálně vyšel dne 30.11.2020 a následně od 7.12.2020 bude k dispozici na všech digitálních platformách.

Každý z nás má svůj bod nula ve svém vesmíru / svou Polárku / svou melodii, která ho všude provádí a drží ho nad vodou. Co ale když svou melodii ztratíme? Singl „Melody“ se zabývá přesně tímto tématem. V písni se představují melodické pasáže spolu s emotivním refrénem, který doprovází tvrdé kytarové riffy a hrubý zpěv. Nový počin plzeňské čtveřice SEVERALS byl nahrán v soukromém studiu za dohledu Pavla Chyšky. O mix a master se postaral australský hudební producent Lance Prenc.

Videoklip vykresluje situaci mladého muže, který ztratil svou lásku, svou melodii. Ačkoliv se snažil svou milovanou zachránit z plných sil, dívka ztratila vůli ke své záchraně a padá z útesu. Příběh pokračuje žalem a smutkem při uctění památky zesnulé, během kterého muž položí náramek na hrob. Náramek zde reprezentuje poslední fyzickou věc, která mu po dívce zbyla. Ztracený v životě se muž utápí v myšlenkách ve své hlavě, které proměňují jeho lásku v nenávist. Zoufalý a bezradný se vrací k hrobu své milé, kde si surově bere náramek zpět. Ten se znenadání muži rozzáří v ruce, čímž symbolizuje, že ona melodie je stále s ním.

Režie, scénáře i postprodukce videoklipu se chopil frontman kapely SEVERALS Dominik Fencl v kamerové spolupráci s Eliškou Sedláčkovou a Martinem Mrštíkem. Příběhové záběry byly natočeny v okolí města Plzně, kde byly znovu využity prostory z předchozích videoklipů písní „Habitat“ a „Luna“. Kapela SEVERALS tímto singlem odkrývá první píseň z připravovaného dlouhohrajícího alba, které se začne natáčet začátkem roku 2021.

SEVERALS - Melody
Facebook SEVERALS


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení