Kapela DANY MOMENT predstavuje nový klip k piesni Pod Zelenou Horou

Vydáno: 12.10.2023 13:51 - Czech Blade

Považskobystrická kapela DANY MOMENT predstavila svoj najnovší klip k piesni "Pod Zele-nou Horou", ktorý doprevádza silná a emocionálna skladba o láske. Text piesne zachytáva komplexné pocity muža, ktorý miluje do takej miery, že tým trpí. Odkazuje na lásku ako krásny, no často bolestivý aspekt ľudskej existencie. Denis Kolek, frontman kapely, opisuje túto pieseň ako hlbokú reflexiu lásky a toho, ako môže ovplyvniť náš život.

Videoklip k piesni bol nakrúcaný v troch rôznych lokalitách v okolí Považskej Bystrice. Kapela využila talentovanú tanečnicu Aďku z pole dance centra v Považskej Bystrici, ktorá tancom vyjadrila emócie spojené s láskou. Táto prvá časť klipu prispela k celkovej atmosfére videa. Druhá časť klipu zachytáva samotnú kapelu, ktorá hrala v tajuplnom lese pri otvorenom ohni. Vytvorili tak pôsobivú atmosféru, doplnenú hmlou a tlmeným svetlom z reflektorov. Tretia časť klipu sústreďuje pozornosť na frontmana kapely, Denisa Koleka, ktorý sa snaží nájsť cestu von z hlbokého lesa a uniknúť tak pred láskou, ktorou trpí.

Klip bol režírovaný Branislavom Marekom, ktorý je dlhodobým spolupracovníkom kapely. Bra-nislav Marek má za sebou množstvo úspešných projektov a svojimi režijnými schopnosťami prispel k vytvoreniu dojímavého a výnimočného videoklipu pre kapelu DANY MOMENT.

DANY MOMENT - Pod Zelenou Horou
Facebook DANY MOMENT


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení