COCOTTE MINUTE si vzali do parády cover Milujem se čím dál víc

Vydáno: 13.10.2023 07:26 - Jan Moravec

COCOTTE MINUTE posledním videosinglem "Milujem se čím dál víc" dokončili dlouho očekávané třípísňové EP "Zllá láska". Nu-metaloví šansoniéři předchozími singly "Řeka" a "Černý šaty" dokázali, že se právě nacházejí ve svém vrcholném období.

"I když jsou to pouze tři písně, nechali jsme na tom projektu opravdu stovky hodin práce a statisíce korun za studia a klipy. Věříme, že Zllá láska je něco, co nás již teď posunulo o další level, a doufáme, že to tak bude vnímat i publikum," stojí si za svým frontman Martin Zeller. Kompletní EP vyjde v druhé polovině října na streamovací službě Spotify.

Singl doplňuje působivý klip, který přináší příběh o lásce v post-apokalyptickém světě. Režii klipu se opět ujal Jakub Mahdal, který stál i za přechozími klipy, a doplňuje to slovy: „Každý z trilogie videoklipů je silným vizuálním zážitkem. První jsme natáčeli pod vodou, druhý ve skalách v Anglii. Mám pocit, že v tomto závěrečném jsme vytvořili něco výjimečného s postapokalyptickým vizuálem. Sešel se silný příběh, skvělé herecké výkony a experimenty s umělou inteligencí, která pomohla dokreslit post-apo prostředí."

Zeller vysvětluje, proč se rozhodli jako třetí píseň připravit cover známého hitu: "Všechny tři písničky jsou o lásce. Každá jí zpracovává z úplně jiné perspektivy. Dvě přechozí jsme si napsali sami. Milujem se čím dál víc je již existující lovesong a zároveň megahit, ale taky tak trochu naše guilty pleasure. Takže prostě láska na druhou."

COCOTTE MINUTE - Milujem se čím dál víc
Všechny písně naživo zazní pouze na zimním Ragnarock´n´roll tour, na které Cocotte Minute vyráží již 13. října společně s paganfolkovým překvapením roku DELORAINE. První zastávkou je Olomouc a poslední 14. prosince pražská Lucerna Music Bar.

COCOTTE MINUTE_tour

Facebook COCOTTE MINUTE


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení